fbpx

Wielrennen en emoties

Rijden zoals de pro’s, met veel meer plezier en passie

SCROLL

Bijzonderheden BCF

Inzet, fietsen, passie

In tegenstelling tot de fietsritten alleen of met vrienden zijn strategie en de onvoorspelbaarheid van een competitie heel belangrijk bij BCF.

Het is een mooi verhaal

sinds de Tour van Bonneville 2019 is BCF een mooi verhaal aan het schrijven. De Grote Tour, 4 etapes, 6 teams , 24 renners en veel spektakel. Hoogtepunten die voor eeuwig in ons geheugen gegrift zijn. Tijdens het daarop volgende jaar lanceerde BCF de jaarlijkse competitie in teamverband met 6 klassiekers en wereldkampioenschappen in het buitenland.

Moge het blijven duren

Veel meer dan het fietsen op zich staat het mooie BCF avontuur ook voor magie en dromen. Meer dan een federatie. BCF organiseert rond de klassiekers en grote tours ook evenementen met een uniek karakter en formaat. Van avonden rond een kampvuur tot banketten en festivals.

You’re beautiful

BCF is omkaderd door een organisatie van professionals. Beautiful Sports is de organisatie die de touwtjes in handen heeft van de cycling federatie. Een federatie waar iedereen die er werkt afkomstig is uit de amateur sportwereld.  Dankzij de ervaring en gevoel van verantwoordelijkheid engageert Beautiful Sports om zijn 5 waarden voorop te stellen: Plezier, dromen, verantwoordelijkheid, simpelheid en sociale band.

“We geraken niet aan de top door anderen voorbij te gaan, maar eerder door jezelf te verbeteren“.

Quentin P.

Top 10, Tour van Bonneville 2019