fbpx

Drie BCF pelotons

Pro Tour, Ladies en Legends. Allen op het zadel.

SCROLL

Trois Pelotons, één ambiance

Twee seizoenen na het begin van het mannelijke peloton wenst BCF de magie te delen met klassiekers en nog meer gepassioneerden.

Twee nieuwe pelotons in 2021: les baroudeuses (Ladies) en les légendes (50+).

Zelfde klassiekers, zelfde plaatsen, zelfde ambiance.

Ieder peloton heeft zijn eigen start, klassement en trui. Ieder peloton rijdt met een niet-elektrische fiets. 

Competities per peloton

Klassement per peloton

Challenges op maat

Max. 24 teams per peloton

Zelfde passie 

Pro Tour

Het historische BCF peloton, al sinds de tour van Bonneville 2019 actief. de Pro Tour is de mannelijke BCF competitie voor -50 jarigen die zich willen overtreffen op de fiets.

LADIES

De “Baroudeuses”, is het 100% vrouwelijke peloton tijdens de BCF klassiekers. Voor vrouwen die vol energie zitten, gepassioneerd zijn door fietsen en dromen van zich te kunnen meten tijdens de teamklassiekers.

LEGENDS

Het Legends peloton, is de competitie voor +50 jarigen die gepassioneerd zijn door fietsen (vrouwen of mannen). De ervaring en techniek zijn de beste wapens van deze renners.

WE ARE 1

Met zijn drie pelotons is de visie van BCF duidelijk.  Zoveel mogelijk de emoties delen van een amateurklassieker. 

Als het je opvalt dat de meeste foto’s en artikels momenteel zichtbaar op de site de mannensport in kaart brengen is dat omdat er tot op heden nog geen ladies of legends competitie is georganiseerd.

Maar laat ons duidelijk zijn, de toekomst van BCF is inclusief en onze evenementen moeten toegankelijk zijn voor iedereen. Afspraak in 2021 voor het vervolg !

 

Corporate cycling

U heeft een sportief bedrijf en u wenst een klassiekercompetitie te integreren met uw collega’s ? Goed nieuws, onze federatie Company Leagues is perfect geschikt daarvoor. Bezoek onze website: Company Leagues.

“Druk op de knop!”

Grégoire B.

De directeur-CEO Domo-Farm Frites, ook wel “le Gueulard” overleggend met zijn leider Olivier Deknop,

Muur van Huy 2019.