fbpx

Mijn team, mijn strijd

De emoties en waarden van collectieve sport op de fiets

Team Spirit

Wat is er mooier in het wielrennen dan solidariteit ? De opoffering van een lieutenant om zijn leider naar het podium te stuwen, de grimas van een klimmer, éendagsallianties, complementariteit van een ontsnapping en natuurlijk de bidons. Deze emoties zijn niet enkel gereserveerd voor een professionele wielrenner.
Groepswaarden zijn van fundamenteel belang voor Bonneville Cycling.

6 tot 10 RENNERS

Vind tussen 6 en 10 renners en vorm samen het meest complementaire team van het peloton. Bidondrager, de klimmer of de leider.

Alle profielen zijn nodig in peloton.

1 SPORTIEF DIRECTEUR

De meest emblematische persoon van het peloton. Misschien wel de belangrijkste rol in het team. De sterke man die de troepen samen houdt. De strateeg.

VRIJE INSCHRIJVING PER KLASSIEKER

Je team mag 0 tot 10 wielrenners tellen per klassieker. Veel aanwezigheiden garanderen dan wel weer bonuspunten voor het teamklassement.

Voor sommige ritten kan het aantal renners gelimiteerd worden(voor tijdrit bijvoorbeeld).

Jouw teamshirt

Natuurlijk zal ieder team tijdens de BCF klassiekers zijn teamshirt dragen. Als je zoekt naar de beste deals om op te vallen in het peloton, BCF heeft alles voorzien om je te helpen in je zoektocht. Een professionele leverancier die mooie kortingen aanbiedt en eventueel ook kan helpen in verband met je sponsoring

“We hebben 2 leiders, maar ze zweten allemaal evenveel.

Brieuc V.

Sportief directeur Flamingo – Mapei,

Winnaar van het teamklassement 2020